Filmaften i Degnegården

Vi ser sammen film, som gør noget ved os, og som taler til vores eksistens,
og vi tager de store emner op, som vi også finder i bibelen,
såsom livsmestring, håb, kriser, sorg, tro, skaberværket, kærlighed, relationer, generationer.
Efter filmen drikker vi kaffe, te og spiser kage sammen, hvor vi kan tage indtrykkende ind. 
Te, kaffe og kage koster 30 kr. som kan betales kontant eller på mobilepay.

 

 

 

 

Forårets filmaftner:      

Her i foråret ser vi film om relationer, arbejdsrelationer, flygtige bekendskaber, venskaber, kærlighedsforhold der opstår ud af kaos, ensomhed, eller på trods af al fornuft, hvor fremmede mødes og finder en genklang hos hinanden, som bringer dem et nyt sted hen.

 

 

 

 

 

 

 

"Fremmedes barmhjertighed" eller "Kindness of strangers"

 

25. januar kl. 19.00

En forfalden, tidligere glamourøs restaurant i hjertet af New York danner rammen om en flok mennesker som flettes ind og ud af hinandens liv, mens de lidt efter lidt opdager, at deres håb og redning kan ligge i mødet med nye medmennesker. I usikre og hårde tider, hvor mange lever på kanten af undergang, viser det sig, at tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed kan få overraskende følger.

 

”London River”

29. februar kl. 19.00

'London River' er et drama om verdensbegivenhedernes til tider nådesløse indgriben i den enkeltes liv.

Enken Elisabeth bor på øen Guernsey i den engelske kanal. Hun er af gode grunde foruroliget, da hun ikke kan få kontakt til sin voksne datter i forlængelse af terrorangrebet i London, sommeren 2005. Under eftersøgningen møder Elisabeth afrikaneren Ousmane. Han har krydset kanalen fra Frankrig for at lede efter sin søn, som han frygter kan have været involveret i terroraktionerne.

 

 

 

 

”Du er ikke kun dig” eller "You're not you"

4. april kl. 19.00

Den succesfulde koncertpianist Kate, rammes af den uhelbredelige sygdom ALS. Kate falder for den utjekkede og komplet inkompetente Bec som plejer. Og med en helbredende kur bestående af lige dele latter og tårer, finder de to vidt forskellige kvinder ind til hinandens største styrker.