Dåb

Alle kan blive døbt
I Danmark har vi en stærk tradition omkring barnedåb, og de fleste bliver stadig døbt som helt små. Men store børn og voksne som ikke blev døbt som små kan også blive døbt, det kan ske i søndagsgudstjenesten eller under mere private former. Ønsker du at blive døbt, så ring gerne til den præst du ønsker at blive døbt af. Dåben markerer, at den døbte bliver optaget i den kristne kirke og bliver Guds barn. Læs mere om dåben på Folkekirken.dk - klik her.

Dåb i Ulkebøl Kirke
Ønsker I jeres barn døbt i Ulkebøl kirke, kan I indsende jeres ønsker til dåb, ved at klikke her 
I vil derefter modtage en bekræftelse i jeres E-boks, der kan godt gå nogle dage. 
I forbindelse med dåben aftales en samtale med præsten, samtalen kan foregå enten hjemme hos jer eller hos præsten.
I forbindelse med samtalen vælger I en salme, som synges i gudstjenesten lige efter dåben. 
Forslag til salmer

Faddere
I forbindelse med dåben tilknyttes der mindst 2 og højst 5 faddere til barnet. Faddere skal selv være døbt med en kristen dåb og skal være mindst 13-14 år gamle eller være begyndt til konfirmationsforberedelse. Hvis ikke en af forældrene bærer barnet, kan det være en af fadderne der er gudmor eller gudfar, som bærer barnet ved dåben. Faddere registreres med deres fulde navn og adresse, i kirkebogen.

Er dit barn navngivet?
Børn, der er fødselsregistrerede i Sønderjylland, skal være navngivet før dåben. Det skal ske inden barnet er et halvt år ved digital ansøgning på www.borger.dk med MitID

 

Se herunder hvilke søndage der er ledige for dåb.

   Dåb